Zile de Noiembrie

zile de noiembrie ioana.blog

Eu ador toamna, indiferent ca ploua, e frig, stiti voi, moare natura etc. Mi se pare minunat sa te imbraci in pulovere groase, supradimensionate, sa porti o esarfa pe care sa ti-o zboare vantul din cand in cand, sa calci cu bocancii pe frunzele care iti trosnesc sub picioare, sa te bucuri de linistea de afara, pentru ca acum strazile nu mai sunt atat de pline si sa profiti ca se intuneca mai devreme, atmosfera devine mai cozy si poti sa te bagi intr-o paturica moale, cu o cana de ciocolata calda, uitandu-te la serialul preferat. Dintre toate lunile toamnei, Noiembrie este preferata mea. Si nu doar pentru ca este luna nasterii mele :)), dar in Noiembrie totul pare mai dramatic.

Astazi, dupa ce am ajuns acasa, aveam un vibe foarte bun, asa ca am luat-o pe Natalia si am iesit afara. Mi-a adunat frunze, ne-am dat in leagan, am facut poze si ne-am bucurat de cateva ore in care a fost un pic mai cald decat in restul zilei. Cand am ajuns acasa i-am facut o canita de cacao cu lapte care avea exact acelasi gust ca cea pe care mi-o facea bunica atunci cand eram mica, iar eu m-am delectat cu o cafea fierbinte.

Ce poate fi mai frumos decat sa te uiti la puiul tau cum se joaca si se tavaleste in frunze, aducandu-ti aminte de tine copil? Si ce poate fi mai placut decat sa-i vezi ochii plini de fericire si iubire pentru tine, ca ti-ai rupt un pic din timp si ai petrecut cu el o dupa-amiaza perfecta?

zile de noiembrie ioana.blog

zile de noiembrie ioana.blog

zile de noiembrie ioana.blog

zile de noiembrie ioana.blog

zile de noiembrie ioana.blog

Voua cum va place sa va petreceti timpul in zilele friguroase de Noiembrie?

 

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.