Perechea perfecta: detergentul si balsamul Lenor

Lenor Perechea Perfecta

Desi nu pare, sunt destul de pretentioasa cand aleg produse de curatat. Stau la raft cam tot atat cat stau si la produsele de infrumusetare. Dar de acum, totul a devenit mai simplu pentru mine. Am gasit detergentul si balsamul de rufe, care au devenit preferatele mele. Lenor.

DETERGENTUL LENOR + BALSAMUL LENOR = PERECHEA PERFECTA ❤️

Vazusem si eu reclama la Lenor detergent, l-am vazut si in magazin, insa nu am fost prea atrasa de produs. Insa am avut ocazia de a-l testa, iar acum sunt indragostita de rezultatul obtinut in urma folosirii ambelor produse.

Eu am testat atat gama Gold Orchid, cat si cea Sprin awakening. Vi le descriu scurt, desi sunt sigura ca le cunoasteti 🙂

Din gama Lenor Spring Awakening am folosit detergentul Lenor Allin1 Pods impreuna cu balsamul. Parfumul pe care il capata hainele este unul fresh, a flori de primavara, revigorant si de lunga durata.

Lenor Perechea Perfecta

Aceleasi produse le-am folosit si din gama Gold Orchid, care by the way, este gama mea preferata. Hainele, lenjeria, prosoapele si tot ce mai bagi tu in masina de spalat sunt invaluite de parfumul perfect al acestei game. Este un parfum dulce si intens de vanilie, foarte persistent si rafinat.

Lenor Perechea Perfecta

Despre ambele game am o parere foarte buna, ambele variante de detergent curata foarte bine hainele si ca sa va faceti o idee, eu am reusit sa scot pete de rosii, pix, carioca, ciocolata, visine, fara niciun fel de efort.

Insa preferata mea ramane gama Lenor Gold Orchid. Mi se pare ca are exact parfumul pe care mi-l doresc si totodata, cel care ma si defineste.

Capsulele Lenor se folosesc super simplu. Una este suficienta pentru o spalare, iar aceasta se pune la un loc cu rufele.

Lenor Perechea Perfecta

10 dintre oamenii apropiati mie, au testat impreuna cu mine Lenor Allin1 Pods si toti au fost incantati de cat de usor se folosesc capsulele si cat de eficiente sunt.

Asadar, din punctul meu de vedere, este un succes acest detergent, pe care il puteti gasi in mai multe variante: capsule, lichid si pudra, cred ca la orice super/hypermarket.

Sper ca acum nu mai aveti dubii in privinta detergentului Lenor si ca parerea mea v-a ajutat.

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.