Natalia, cuceritoarea de inimi

Natalia ioana.blog Ioana Chrita

Natalia ioana.blog Ioana Chrita

In caz ca nu stiati, cele mai citite articole de pe blog sunt cele care au legatura cu Natalia 🙂 Asta inseamna ca va plac.  Asa ca am zis sa va mai incant putin cu o povestioara, destul de amuzanta zic eu.

Se numeste Natalia, cuceritoarea de inimi.

Ne pregateam acum cateva zile sa iesim la plimbare. Si am zis sa imbrac fetita frumos, pentru ca ce poate fi mai dragut decat sa iesi cu o bomboana roz dupa tine afara? Am lasat-o sa se incalte singura, in timp ce eu ma imbracam, crezand ca poate sa aleaga singura o pereche de adidasi ok. Am crezut prost. Cred ca toate mamele stiu acea pereche de adidasi, cei mai jerpeliti, cei mai prafuiti, cei mai comfortabili si evident, cei mai urati. Ea exact pe aia i-a luat pentru ca sunt preferatii ei, de aia au si ajuns asa. I-am explicat frumos ca adidasii aia nu merg la cum e ea imbracata pentru ca ea are haine curate si frumoase pe ea, iar adidasii sunt murdari. Prima oara mi-a zis “Atunci da-mi haine murdare”, sa mearga cu adidasii. Am ramas un pic uimita dupa care i-am zis ca nu avem si m-am apropiat de ea sa-i scot eu adidasii. Si aici se termina toata linistea si buna mea dispozitie. A inceput sa tipe si sa se tavaleasca pe jos, iar eu ii tot repetam, incercand sa o conving, ca e mai bine sa-i luam pe cei albi si CURATI!

Va intrebati cum a iesit natalia din casa? Cu mucii la nas, evident, in adidasii urati si jegosi, cu hanoracul picat de pe un umar de la atata tavaleala si impingand la trotineta. I-am sters nasul, cu un servetel umed i-am sters cat de cat si adidasii, dar tot era o discrepanta mare intre ei si restul hainelor. Copilul era fresh si am zis ca mai bine merg cu ea prin spatele blocului. Pe acolo nu prea sunt nici masini si nici oameni.

Si merge Natalia fericita ca a iesit totul ca ea si vede doi baieti care veneau spre noi. Cred ca ii placea de unul din ei daca nu de amandoi. Era toata numai un zambet si zambetul crestea pe masura ce baietii se apropiau de ea. Baietii aia cand au vazut-o ca rade la ei, i-au zambit inapoi. Si acum imaginati-va in slow motion, cum Natalia trecea pe langa ei, ei pe langa ea, fiecare intorcand capul dupa fiecare, zambetul Nataliei se transforma dintr-o data in fata de “ce naiba se intampla acum?” si cade. Cade de pe trotineta, iar baietii pentru ca erau mai aproape de ea au ajutat-o amandoi sa se ridice. Acum nu stiu daca a facut-o intentionat ca sa atraga atentia, sau a cazut doar pentru ca nu mai era atenta la condus. Daca e prima varianta, seamana cu mine, daca e a doua, seamana cu taica-sau :))

Au plecat baietii, ne-au salutat, Natalia tot tipa, chiar daca ei se indepartasera deja “Pa, baietilor, paaaa!” si radea, iar eu am zis ca pana la urma sa mergem in parc.

Natalia m-a intrebat “Mami, acum m-am murdarit?” si eu i-am zis ca da, iar ea super fericita a spus “Ieeeei! Acum merg adidasii la haine!!!”

Natalia ioana.blog Ioana Chirita

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.