Lazy Weekend

Acest weekend a fost foarte linistit pentru mine. Dar nu e un lucru rau, din contra, ma bucura sa stau si sa nu fac nimic, cand asta e un lucru destul de anormal in viata mea 🙂 Simt ca ma relaxez si ca imi incarc bateriile pentru o noua saptamana.

Chiar nu s-a intamplat mare lucru. Sambata am stat si am ascultat muzica, am facut un pic de ordine si am petrecut timp cu Nat. Am stat toata ziua in pijamale, am baut ceai fierbinte, am lenevit pe Instagram, mi-am facut planuri de vara, am revazut cateva seriale din Game of Thrones si cred ca asta a cam fost ziua :))

(Apropo de Game of Thrones 🙂 Urmeaza un articol pe tema asta. Stay tunded!)

In schimb Dumminica, m-am simtit super rasfatata. In caz ca nu stiati, eu sunt super norocoasa ca il am pe S. Acum o sa spun un singur motiv pentru care zic asta: stie sa gateasca 🙂

Si m-a surprins cu un preparat al carui nume este secret, spune el, dar pe care banuiesc ca nici el nu il stie. O nebunie de muschi de porc, gatit intr-un fel foarte special, cu sparanghel si feliute de ce-o fi carnea aia afumata, cu ou posat si crutoane, rosii cherry, mozzarella si bineinteles, usturoi. Sper ca n-am ratat nimic 🙂 Aa da! Si cu cartofi dulci.

Las poze sa va delectati si voi, nu doar oamenii pe care i-am spamat pe Story.

Ca de obicei, seara de Duminica am incheiat-o dedicandu-mi-o mie. O baie cu spuma si un pic de rasfat pentru ten, corp si par, un serial bun sau o emisiune de vazut inainte de somn si asa se termina un weekend dragut,

In rest, cate o mica plimbare de aici pana dincolo si cam asta mi-a fost minunatul weeekend. Promit sa revin si cu zile mai palpitante :))

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.