About

Free spirit here since 1995

 

Hey!

Eu sunt Ioana. Scorpion.

Printre alte detalii inutile si plictisitoare despre ce am facut eu pana sa ma apuc de blogging, pe care nu le voi numi, lasa-ma sa te introduc putin in prezentul meu si sa te las sa ma cunosti un pic.

Una dintre pasiunile mele este fotografia. De cand eram mica mi-a placut sa fac poze. Isi aduce aminte cineva vremurile in care trebuia sa intorci telefonul ca sa poti face un selfie? DA…Da! Peste tot! La mare, la soare, cu prietenii, la gratare, pe WC, poze la picioare, poze cu copii, poze cu mamaliga lui mamaie si…pam pam: poze cu statuia lui Caragiale din centru! Da, la cele mai importante evenimente, 80% din poze erau cu mine. DAR, trecand peste, mi-am dat seama ca asta e ceva ce trebuie sa fac. Nu ca daca n-as face-o ar pierde lumea o mare valoare in arta fotografiei, dar trebuie sa o fac pentru mine si pentru ca imi place.

Cand am mai crescut, au inceput sa ma captiveze (cam mult) produsele de make-up, de skin care, hair care, hainele si in general, cam tot ce exista, pui pe tine si bang! Printr-un miracol arati mai bine.

Alte hobby-uri: ador sa calatoresc, sa desenez, sa descopar locuri si oameni noi, imi place sa traiesc frumos, imi plac serialele si filmele, imi place sa ascult muzica, sa citesc si, evident, sa scriu.

Ioana.blog este despre mine si despre ce imi place mie. Despre ce gasesc util, frumos si interesant si ar merita impartasit cu oamenii cu care am lucruri in comun.

Sper sa te regasesti aici si mai sper ca sunt un exemplu bun si o sursa de inspiratie 🙂

Aaa! P.S. Eu sunt mamica lui Nat, era sa uit sa precizez. Si e cea mai misto pasiune a mea!