About

Hei!

Eu sunt Ioana, iar in caz ca nu ma cunosti deja, poti afla foarte multe despre mine din articolele de pe aici. Incerc sa expun in ele cam tot ceea ce sunt, gandesc si simt. 

Iti pot spune insa, direct, aici, ca sunt o persoana care mereu incearca sa vada partea plina a paharului, pot spune si ca am simtul umorului, ca sunt optimista si ca am fosrte multa incredere in mine. Asa am fost mereu si nu cred ca ma voi schimba. Cred ca daca iti doresti ceva cu adevarat, se va intampla si ca tot Universul va complota spre realizarea visului tau. 

Acest blog a fost unul dintre visurile mele, iar eu l-am facut sa devina realitate. Poate ca e mult sa spui ca un blog este o realizare si sa il compari cu un vis, care in general este mai greu de infaptuit, dar sa stai sa il gestionezi, sa il menti, sa ii oferi un aspect plauct, sa te dedici, sa pierzi ore in sir in fata monitorului pana ceva iese asa cum iti doresti tu si sa faci totul singur este cu adevarat o satisfactie si o realizare. Nu o simti ca pe o munca, este o placere. 

Multe persoane ma intreaba “De ce BLOG si nu VLOG?”. Pentru mine e simplu. Ce poate sa faca mai prost un scriitor este sa vorbeasca. Si nu ca ma dau eu mare scriitoare, dar adevarul este ca imi place mai mult cum scriu decat cum vorbesc. Atunci cand vorbesc tind sa o dau din una in alta, pe cand cu scrisul…este ceva cert. Scriu despre subiect si nu bat campii cu ce mi-am adus eu aminte de vara trecuta. 

Si asta nu e tot! Pe langa scris, o alta mare pasiune a mea este fotografia. Si unde altundeva le poti combina mai bine decat pe un blog? De camera foto sunt indragostita de mica si nu o sa las iubirea asta niciodata sa se piarda. 

Iar acum, sa va zic de cea mai frumoasa pasiune a mea. Se numeste Natalia si este fetita mea. O sa gasiti multe povesti despre ea pe aici, pentru ca, la fel ca orice mama indragostita de buburuza ei, imi place sa povestesc mult despre ea si despre ce a mai facut. Iar pe langa povestile de Parenting cu Natalia, veti gasi subiecte de Lifestyle, Beauty si din cand in cand de Travel. Cel mai probabil nu o sa gasiti retete sau ce mai cauta alte mame sau femei pe bloguri, pentru ca nu-s cu astea. Hai bine…poate doar de vreo prajitura simpla.

In rest, in afara online-ului, sunt geolog in devenire, cum ne place noua sa ne spunem, cu sanse mari sa termin facultatea.

 

Pentru colaborari:

e-mail -> ioana.chirita95@gmail.com

INSTAGRAM -> https://www.instagram.com/ioana.blog/

FACEBOOK -> https://www.facebook.com/c.ioana.blog/

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Much love, I.