Despre increderea de sine & #LikeYourself + Unboxing NIVEA part 2

Despre campania #likeyourself initiata de NIVEA v-am mai vorbit si aici, insa despre increderea in propria persoana mai am cateva lucruri de adaugat, care sper eu, sa va ajute. Aceasta campanie mi se pare una dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut in online, datorita faptului ca cei de la Nivea m-au impresionat prin gestul de a alege o tema prin care sa faca oamenii sa se iubeasca mai mult pe ei insisi, sa se aprecieze mai mult si sa aiba o stima de sine mult mai ridicata. Nu este vorba despre promovarea produselor primite ci despre transmiterea unui mesaj mai departe, cat mai multor oameni: #likeyourself!

Mesajul meu suna cam asa si se adreseaza in special femeilor:

Draga mea, esti frumoasa oricum ai fi tu sau oricum ai crede tu ca esti. Esti frumoasa chiar daca ai burtica, chiar daca nu ai formele pe care ti le-ai dori tu sa le ai, chiar daca ai par nu mai stiu eu pe unde. Esti frumoasa chiar daca ai celulita, cu toate avem. Esti frumoasa cu tot ce ai si ce nu ai si esti frumoasa indiferent daca tu crezi ca este asa sau nu.

Nu mi se pare important sa te placa oamenii, cel putin nu toti. Mereu vor exista hateri, dar care sunt nesemnificativi pentru tine. In schimb imi aduc aminte un citat pe care il am in cap de cand eram mica a carui idee e cam asa: Totul porneste de la iubirea si increderea de sine. Cum ar putea cineva sa te iubeasca daca tu nu te iubesti?

Si nu spune toate lucrurile astea o persoana perfecta sau care vrea sa transmita o imagine de frumusete ireala si falsa. Si eu am defecte si sunt constienta de ele. Daca nu iti plac anumite lucruri la tine, mai intai invata sa le accepti, iubeste-te pe tine cu totul si pe urma incearca sa le transformi in ceva frumos, de care sa fii mandra.

Trebuie sa te iubesti pe tine, indiferent de fizic, trebuie sa ai incredere. Increderea este cea mai importanta. Te face sa poti si sa reusesti.

Asadar, draga mea, ofera-ti un like in fiecare zi. Nu pe vreo retea sociala, ci in oglinda. Fi mandra de ceea ce esti, iubeste-te mai mult decat oricine si ofera-ti increderea de care ai nevoie. Nimeni nu poate sa o faca la fel de bine ca tine.

Ca noutate, continutul celei de-a doua cutii il puteti vedea in pozele de mai jos. Este un Autumn Box care vine insotit de o provocare foarte draguta, Back to school/ Back to work vibes. Iti ofera o senzatie foarte misto cand deschizi cutia si te imbie toate mirosurile alea fresh si simti materialul mat pe care il au majoritatea produselor :)). Eu le-am incercat pe toate si probabil voi reveni aici cu un review la ce m-a impresionat in mod special.

 

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

One Reply to “Despre increderea de sine & #LikeYourself + Unboxing NIVEA part 2”

  1. […] Asa cum v-am promis aici, revin cu un review al unui produs care m-a surprins placut si de care nu prea ma mai despart in […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.