Halloween cu Nat

Hei! :*

Anul acesta este primul in care am zis sa fac ceva de Halloween impreuna cu Natalia, asta pentru ca in sfarsit este si ea mai maricica si intelege cate ceva.

Nu este ca si cum abia asteptam sarbatoarea asta ca pe Craciun. Inainte sa o am pe pitica, tot ce faceam eu de Halloween era sa ma imbrac in negru, sa ma machiez cu negru si sa ies din casa, sa merg la un party cu tematica si sa ma distrez. Adica doar pentru ca se tineau party-uri misto imi placea :)). In rest…nu am nimic cu cei ce se dedica mai mult. Chiar daca nu este sarbatoarea noastra, trebuie sa recunoastem ca ne mai desprinde un pic de realitate si aduce un vibe dragut. Imi place ca se decoreaza totul cu dovlecei si fantomite, mai mult decat Valentine’s Day :)).

Am zis totusi ca e un moment dragut sa o las pe Natalia sa imi arunce o cutie de pudra pe fata si sa ma transforme intr-o bucatareasa care a pierdut lupta cu faina sau, cum ii spune ea, Craiasa Zapezii. Fetita mea dulce s-a transformat in Motanul Dezbracat. Initial, am zis ca e ok sa ii trag niste dungi pe fata, dezbracata, ca in caz de s-o zbate, sa fie mai usor s-o streg. Dar a fost super cuminte si a stat sa-i fac nasuc si mustati, asteptand mega entuziasmata rezultatul. Pe urma, cand s-a vazut cat de minunata e ea ca pisica, n-a mai vrut sa o imbrac de frica sa nu i se ia make-up-ul. I-a placut si ne-am distrat putin :).

Acest post face parte dintr-un challenge sub hashtagul #HalloweenChallengeRomania la care participa multe fete minunate si talentate. Va las linkuri unde le puteti vedea postarile si unde le puteti aprecia talentul si munca.

Eu va las pozele mai jos sa vedeti ce a iesit din chipurile noastre si va doresc sa petreceti cat mai frumos, cu fiecare ocazie, nu numai de Halloween.

Halloween Nat Ioana Chirita ioana.blog

Halloween Nat Ioana Chirita ioana.blog

Halloween Nat Ioana Chirita ioana.blog

Halloween Nat Ioana Chirita ioana.blog

Halloween Ioana Chirita ioana.blog

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.