Escape the city! #Weekends with Nat

Trezeste-te, spala-te, imbraca-te, trezeste copilu’, spala copilu’, imbraca copilu’ ca de mancat mancam pe drum, si hai! 

Si am plecat. Am zis sa evadam un pic din jungla urbana si sa ne relaxam undeva unde nu mai fusesem de mult si unde pe Natalia nu o mai dusesem niciodata. Undeva aproape ca nu aveam stare de un drum lung si obositor, dar in acelasi timp, intr-un loc care sa ne rupa de rutina. 

Am zis sa dam o fuga pe Valea Doftanei, mai putin populara decat Valea Prahovei, dar cu peisaje superbe care te farmeca. 

Tinta noastra a fost Barajul Paltinu, dar in afara de acesta, drumul pana acolo si tot ce vedeai pe stanga si pe dreapta drumului era o adevarata placere.

Din punctul meu de vedere, este un loc minunat, perfect pentru familii si chiar pentru cei mici. Natalia a alergat mult, a bagat mainile in apa si mi-a cules flori ❤ 

Noi ne-am simtit super si cu siguranta o sa mai mergem! Daca vi se pare o idee buna pentru o zi relaxanta de weekend sau daca aveti si altele, va astept comentariile. 

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.