Digital Divas 2019

Digital Divas 2019 Ioana Chirita

Ajung in fata Palatului Bragadiru si sunt intampinata de un covor roz, rozul de AVON, o intrare frumoasa, iar usa imi este deschisa de un domn cu o palarie neagra, inalta pe cap. Fetele de la intrare cu un vibe bun, chiar dragute, imi intind ecusonul, o agenda pe care sa imi notez ideile de la workshopuri si un pix. Ma uit un pic derutata in jur, straina intr-un mediu in care intru pentru prima oara si sunt uimita de toate detaliile caldirii, dar si de ale celor la care s-au gandit organizatorii evenimentului. Am urcat pe scari si ma indreptam catre iesirea pe terasa frumos amenajata, unde cativa oameni socializau. In fiecare coltisor gaseai un spatiu frumos amenajat pentru a face poze instagamabile.

 

Digital Divas 2019 Ioana Chirita

 

Am intarziat un pic la prima sesiune, dar am ajuns cumva exact la timp. Am ajuns la timp pentru a auzi cuvintele pe care aveam nevoie sa le aud. Raspunsuri la o multime de intrebari pe care le aveam in minte si sfaturi extrem de utile pentru a ma dezvolta. Speakerii din prima sesiune au fost persoane influente cu un puternic nume in lumea aceasta a online-ului. Ana Morodan, Sanziana Negru, Nicoleta Grigore, Andreea Balaban, Diana Cosmin si Alina Cinciulescu au vorbit despre story telling, working with brands dar au atins si alte subiecte extrem de interesante, oferind informatii utile.

A urmat pauza de pranz, timp in care am facut si multe dintre poze. Mi-a placut sa studiez lumea. Sa ii vad pe fiecare cum se comporta, cum erau imbracati, incercam sa intru in mintea fiecaruia sa imi dau seama ce traiesc si la ce se gandesc. Nu ii cunosteam pe foarte multi dintre ei, dar imi inchipuiam ca sunt inconjurata de persoane faine, cu povesti minunate. Totusi stiu sigur ca erau oameni frumosi, originali, creativi. Eram toti acolo stransi pe o terasa legati de o singura pasiune comuna. Online-ul. Acest mediu vag, de multi neinteles, care te poate aduce pe culmile succesului sau care te poate distruge.

Digital Divas 2019 Ioana Chirita

Digital Divas 2019 Ioana Chirita

Digital Divas 2019 Ioana Chirita

A urmat a doua sesiune unde Sanziana Iacob, Gabriela Atanasov, Cristian Simonca, Alexia Eram, Madalina Merca si Denisa Sima au fost “intervievati” de Noemi Meilman, atingand si dezbatand teme legate de ceea ce functioneaza si ce nu functioneaza pentru a creste si a te dezvolta in online, despre ce sa faci si ce sa nu faci, ajungand la concluzia ca nu exista o “reteta” pentru a-ti creste numarul de followers pe insta sau pentru a avea succes si ca este mult mai important sa fii original, sincer, activ si de calitate.

Dupa pauza de cafea, a sosit sesiunea mult asteptata de mine, asta pentru ca multe femei pe care le plac urmau sa urce pe scena. Alina Ceusan a fost intervievata de Lorena Buhnici. Doua femei pe care le ador in acelasi loc, in acelasi timp, live, in fata mea. A fost un moment pretios. Cele doua au umplut timpul cu povesti si discutii interesante.

 

Digital Divas 2019 Ioana Chirita

A urmat momentul meu preferat. Zic asta deoarece a fost plin de emotii si de treceri de la sentimente de mila la unele de stima. Stela Bizdu impreuna cu Amalia Enache au avut un moment in care au prezentat o poveste din care am invatat sa ma apreciez mai mult, sa ma iubesc asa cum sunt si fiu recunoscatoare pentru tot ce am si pentru tot ce sunt. Povestea este a Stelei. Este viata ei. Si ne-a invatat pe toti cei de acolo, pe toti cei de pe instagram si pe toti cei din viata ei cat de norocosi putem sa fim. Mi-a placut mult de ea si ma simt super ca am ascultat-o, ca am vorbit cu ea si ca am apucat sa facem o poza impreuna, imortalizand un moment memorabil pentru mine.

 

Digital Divas 2019 Ioana Chirita

Momentul mult asteptat a venit in sfarsit. Sa vad unele din persoanele pe care le admir cum sunt premiate si cum munca le este apreciata a fost priceless si te face cumva sa speri ca se poate si ca la un moment dat vei urca si tu pe scena. Probabil asta au simtit toti cei care sunt la inceput in acele clipe de glorie.

Pot spune ca m-am bucurat pentru toti castigatorii, insa printre prefetale mele au fost Alina Ceusan, Ana Morodan, Sanziana Negru si Andreea Esca.

Pentru mine a fost o experienta unica, un eveniment la care m-am simtit super, de la care am invatat cate ceva. Abia astept sa vad ce va aduce si anul viitor!

 

Normal ca nu se putea sa lipseasca o poza cu Digital Diva of the Year
Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.