Cu cortul la mare. Expectings

Spre rusinea mea, n-am mai fost niciodata la mare cu cortul pana acum. Stiu, am trait degeaba.

Si cum niciodata o idee buna nu are cum sa vina cu un refuz, prietema mea, Dana, mi-a spus ca de pe 16 pana pe 19 ea are liber de la serviciu si ca ar fi misto sa mergem in Vama. Practic tot weekendul e al nostru. M-am entuziasmat, am zis “da! Hai! Super! Asa facem! Unde stam?”, “Cu cortul, ce-ai? Mergem asa…la boschetareala” mi-a zis ea. Si boschetareala asta imi suna cumva bine rau.

Ok…si am zis “da, ok, hai ca aduc eu cortul, salteaua, dar nu ma pricep prea mult cu ele.”. “Pff…ne descurcam noi” si zic sa am incredere in ea ca a mai fost, cat de rau poate sa fie?

A cautat Dana camping, intre timp s-a gandit si sora-mea sa vina cu noi. Iei! Girls squad! Imi inchipui ca o sa fie super misto si ca o sa ne distram maxim.

Nu o sa stau sa povestesc toate planurile care ne-au trecut prin cap de la drum, bagaje si pana la cazare ca n-as termina nici pana m-as intoarce de la mare. Dar am fost super ametite pentru ca totul s-a intamplat intr-un timp scurt, insa eu acum scriu in drum spre Dana, din tren, pentru ca ma duc la ea la Bucuresti si totul este in regula. Am zis ca mergem cu trenul, am luat cam tot ce trebuie, sper sa nu fi uitat nimic si cu cazarea vedem acolo.

Acum eu ma astept sa stam toata ziua la plaja, sa iesim seara sa ne distram, sa ne inghesuim in cort si sa murim de frig noaptea si sa nu putem sa dormim calumea, sa ni se desumfle o saltea si sa trebuiasca sa dormim pe latul celeilalte toate trei, sa privim romantic toate trei rasaritul si sa facem poze misto, sa ne dam seama pe plaja ca ne-am uitat ceva esential acasa si sa ascultam muzica buna.

Si da, pe Natalia am lasat-o cu taticul ei acasa pentru ca eu pana la urma am 22 de ani si trebuie cumva sa-mi traiesc tineretea si sa ma bucur de tot ce imi ofera ea mai frumos. Pe unele impreuna cu Nat, pe altele fara, pe altele si cu si fara, dar un weekend singura la mare cu fetele, nu are decat sa-ti faca bine si sa te intorci la copilul tau incarcata de energie pozitiva si de un vibe bun. Ce sa mai spunem de baterii incarcate? :)Voi reveni cu un post despre cum a fost de fapt acest weekend ce se promite a fi minunat.

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.