Ce am bifat vara asta

Este ultima zi de vara si mi se pare ca a trecut super repede, chiar neasteptat de repede, poate si pentru ca am avut vacanta mai scurta decat in general. In ideea ca o particica din vara a fost ocupata de sesiune, una de practica, alta de job si cealalta de invatat pentru restanta.

Dar, cu toate ca timpul a fost limitat mi s-a parut ca a fost una din verile in care am fost cea mai activa.

Mai intai, pot spune ca am avut o realizare ok, adica am reusit sa termin macar semestrul al doilea fara nicio restanta, lucru care pe mine una ma face destul de fericita, mai ales ca si notele au fost ok.

A urmat practica, pentru ca, pentru cine nu stie, studentii la geologie fac practica. Si m-am gandit ca o sa fie naspa cu statul la camin, cu faptul ca ne fura din vacanta de vara, cu mersul cu trenul…dar nu a fost deloc asa. Practica noastra a constat intr-o deplasare la Baia Mare unde am stat 10 zile la camin. Initial, in prima ora cat am stat sa analizam caminul, ni s-a parut groaznic si ne intrebam cum o sa rezistam acolo 10 zile, dupa care ne-am acomodat si am inceput chiar sa ne simtim toti super bine pentru ca eram unii cu alti si ne distram. A fost chiar misto statul la camin. In toata perioada asta de 10 zile, noi am facut 100km de mers pe jos, plus-minus, depinde de aplicatie. Dar profa noastra chiar a avut grija sa ne duca in locuri super frumoase. Am urcat pe Creasta Cocosului, am vazut Lacul Albastru, am vizitat Sighetul si Cimitirul Vesel si o gramada de alte locuri frumoase. Muzeul de Mineralogie, Valea Baita, Valea Ulmoasa, Valea Firiza, Valea Romana, Valea Usturoiului, Baia Sprie etc. Mersul cu trenul la cuseta a fost ok si la dus si la intors.

Am apucat sa merg si la munte, dar cea mai incantata sunt de faptul ca am gasit timp sa merg de doua ori la mare. O data cu fetele si o data cu Nat si S. Pentru ca de aia e vara, sa mergi la mare :)).

Sunt super mega fericita ca mi-am petrecut destul de mult timp si cu Natalia, chiar daca atunci cand vine vorba de ea, destul nu este niciodata cuvantul potrivit. Dar vara asta chiar am iesit mult impreuna si la terase si in parc, am facut si escapade printr-un loc sau altul, ne-am jucat, ne-am plibat cu trotineta, am petrecut timp calitativ cum s-ar zice.

Vara, teoretic s-a terminat, dar caldura inca mai continua sa stea pe aici, deci sa ne bucuram pana la prima ploaie care probabil o sa ne cam bage in depresie.

Share & Keep in touch:
Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.